Domov - Hírek -Fóliagyártó szeminárium meghívó

Fóliagyártó szeminárium meghívó

Tisztelt üzletfeleink, Hölgyeim és Uraim, kedves barátaink!

Szeretettel meghívjuk Önöket az első magyarországi Granic® Technikai Szemináriumra.

Helyszín: Hotel Vinum, Kiskőrös

Időpont: 2019 április 16., regisztráció 9:00-tól, kezdés 10:00-kor

A szeminárium célja bemutatni a Granic® márkájú ásványi eredetű mesterkeverékek felhasználásának széles skáláját, különös tekintettel a fóliagyártásra. Bemutatunk konkrét megoldásokat, recepteket, különbségeket az egyes Granic® termékek közt és hatásukat a kész termékre. Az előadás során szó lesz gyakorlati példákról és a fóliák fizikai-mechanikai tulajdonságainak laboratóriumi eredményeiről (szakítószilárdság, áteresztő tulajdonságok, hegesztés szilárdsága). Az ásványi eredetű mesterkeverékek (akárcsak a színezékek vagy más adalékanyagok) gyakran sokkal nagyobb sűrűséggel rendelkeznek, mint a hordozó alapanyag, ezért a gyakorlatban nagy figyelmet nyilvánítunk a megfelelő adagolásnak. Az adagolás mértéke és pontossága az alapja a kívánt cél elérésének (függetlenül attól, hogy a gazdasági mutatók javítása, illetve a mechanikai vagy optikai tulajdonságok befolyásolása a cél). Ebből kifolyólag az előadások során kitérünk a nagyon pontos Movacolor gravimetrikus adagolókra is. Érdeklődés esetén ki lehet majd próbálni helyben az egykomponensű MC Balance adagolót. Végül, de nem utolsó sorban bemutatjuk az üzemi víz és kültéri levegő effektív és természetbarát hűtésének legújabb trendjeit az Eurochiller hűtőberendezésein keresztül.

A szemináriumok a technológusokat, R&D alkalmazottakat, beszerzőket és vezető beosztottakat, valamint cégek tulajdonosait kívánják megszólítani.

További információ:

  • a szemináriumon való részvétel ingyenes
  • jelentkezni a következő linken keresztül lehetséges: http://bit.ly/GTSZ_HU_2019
  • minden előadás magyar nyelven fog megvalósulni
  • minden résztvevő számára biztosítunk coffee break-et és ebédet
  • a coffee break és ebédszünet folyamán lehetőség nyílik megnézni az előkészített fólia mintákat és beszélni a VALPLAST technikai specialistáival konkrét kérdésekről
  • Jelentkezési határidő: 2019 március 15.
  • Egy személy egy jelentkező ívet tölthet ki, nagyobb jelentkezés esetén, kérjük, személyenként szíveskedjenek kitölteni egy újat
  • Abban az esetben, ha szükségük lenne szállásra április 15-ről 16-ra, kérjük, jelezzék ezt felénk

Nagyon pozitív tapasztalataink vannak Lengyelországból és Csehországból, ahol hasonló technikai szemináriumot már rendeztünk és nagyon sikeresek voltak. A résztvevők leginkább a tartalmi részt és a konkrét információk bemutatását díjazták. Az új információkat rögtön alkalmazták is a gyártásban.

Megj.: A szeminárium leginkább a fóliagyártók számára lesz érdekes, de igény szerint foglalkozhatunk más műanyagipari applikációkkal is, mint pl. fröccsöntés, fúvás, extrúzió, stb.

Várva a mihamarabbi találkozást,

VALPLAST csapat