Plasztikázzon velünk

Nem szívesen használjuk az „alapanyag terjesztő” kifejezést. Sokkal inkább vagyunk az Ön professzionális partnere a műanyag alapanyagok és adalékanyagok területén, aki átlagon felüli műszaki segítséget nyújt új termékek bevezetése esetén. Testvércégünk, a 1.PLASTCOMPANY műanyagfeldolgozó és újrahasznosító gépek és technológiák beszerzésére, telepítésére és szervizelésére specializálódik. Ezzel a kombinációval és területi képviselettel pedig egyedi partnerei vagyunk a műanyagok terén.

#PlastWithUs

0 +
képviselt márkák
0
évente eladott gépek
0
Közép-európai országok

Szakvélemény

Szakértők vagyunk, sok éves tapasztalattal a területen. Megértjük a gépeket és az anyagokat. Ügyfeleink mindig megbízhatnak első osztályú tanácsadásban és minősített szolgáltatásban.

Rugalmasság

Ügyfeleink műanyag termékeket gyártanak, és mi segítünk nekik a lehető legjobb gyártásban. A hatékony termelés magában foglalja a gépek gyors szállítását és szervizelését is. És ebben nagyon jók vagyunk.

Kizárólagosság

Számos nagy globális gyártó kizárólagos képviselői vagyunk. Bízunk termékeikben, és biztosak vagyunk megbízhatóságukban, hatékonyságukban és élettartamukban.