Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Professzionális partnerség

Nem szívesen használjuk az „alapanyag terjesztő” kifejezést. Sokkal inkább vagyunk az Ön professzionális partnere a műanyag alapanyagok és adalékanyagok területén, aki átlagon felüli műszaki segítséget nyújt új termékek bevezetése esetén. Testvércégünk, a 1.PLASTCOMPANY műanyagfeldolgozó és újrahasznosító gépek és technológiák beszerzésére, telepítésére és szervizelésére specializálódik. Ezzel a kombinációval és területi képviselettel pedig egyedi partnerei vagyunk a műanyagok terén.

#PlastWithUs

képviselt márka
0 +
évente eladott tonna
0
Európai ország
0

Szakértelem

Szakértők vagyunk, sok éves tapasztalattal a területen. Megértjük a gépeket és az anyagokat. Ügyfeleink mindig megbízhatnak első osztályú tanácsadásban és minősített szolgáltatásban.

Rugalmasság

Ügyfeleink műanyag termékeket gyártanak, és mi segítünk nekik a lehető legjobb gyártásban. A hatékony termelés magában foglalja a gépek gyors szállítását és szervizelését is. És ebben nagyon jók vagyunk.

Exkluzivitás

Számos nagy globális gyártó kizárólagos képviselői vagyunk. Bízunk termékeikben, és biztosak vagyunk megbízhatóságukban, hatékonyságukban és élettartamukban.

„MSV“ EXHIBITION BRNO

SECRET BIRTHDAY PARTY

10TH ANNIVERSARY